Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът задържа 51-годишен шофьор за управление на автомобил след употреба на алкохол

Съдебна палата - Стара Ззагора - есен

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо С.Г., на 51 г., привлечен като обвиняем по бързо производство за това, че на 11.02.2021 г., в гр. Стара Загора, управлявал лек автомобил, марка „Фолксваген“, с концентрация на алкохол в кръвта си над 0,5 на хиляда, а именно 2,32 на хиляда, установено по надлежния начин  с техническо средство „Алкотест Дрегер“, след като е осъждан с влязла в сила присъда за същото деяние – престъпление по чл. 343б, ал. 2, във връзка с ал. 1 от Наказателния кодекс.
На 11 февруари 2021 г., в гр. Стара Загора, около 8,40 часа, обвиняемият С.Г. бил спрян за проверка от служители на Второ РУ. Водачът лъхал на алкохол и бил тестван с техническо средство „Алкотест Дрегер“, който отчел 2,32 промила в издишания въздух.

Установено, че на 24.09.2020 г. на С.Г. е било наложено наказание от 11 месеца „лишаване от свобода“ условно с изпитателен срок от три години за същото деяние.

Определението на Районен съд – Стара Загора подлежи на протест и обжалване пред Окръжен съд – Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж