Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът задържа обвиняем за хулиганство и причиняване на телесна повреда на горски служител край с. Зимница

Съдебна палата - Казанлък - зима-пролет

По искане на Районна прокуратура - Стара Загора – Териториално отделение – Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“  спрямо М.М., на 35 г., привлечен като обвиняем за това, че на 8.02.2021 г., в землището на с. Зимница, общ. Мъглиж, обл. Стара Загора, причинил лека телесна повреда на служител от Изпълнителна агенция по горите, осъществяващ контролна дейност – престъпление по чл.131 ал.2 вр. чл.130 ал.1 от Наказателния кодекс. Както и за това, че на същата дата и място извършил непристойни действия, изразяващи се в нанасяне на удари с дървен прът, с ръце и крака по служебния автомобил на Изпълнителна агенция по горите, ДГС – Мъглиж, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Деянието е съпроводени със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задълженията по опазване на обществения ред и по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост – престъпление по чл.325 ал.2 вр.ал.1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият М.М. е криминално проявен. Той е осъждан за кражба и причиняване на  телесна повреда, за които е изтърпявал наказания „лишаване от свобода“.

Районен съд – Казанлък е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че М.М. е извършил деянието, за което са привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо М.М. мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: