Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


БЪЛГАРСКА ПЛАТФОРМА ОТГОВАРЯ БЕЗПЛАТНО НА ТРУДОВОПРАВНИ ВЪПРОСИ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 1 МИНУТАОт тази седмица всички работещи български граждани могат да поучат безплатна и проверена юридическа консултация за по-малко от 1 минута. Това е възможно в www.mywork.bg - най-новата българска платформа за отговори на въпроси, свързани с правата на работното място.
Само за няколко дни след старта, в mywork хиляди хора са стартирали своята автоматизирана консултация - безплатна алтернатива на скъпите юридически консултации. В нея те намират решения на най-често срещаните проблеми на работещите – от кандидатстването и приемането на работа, през бременност и майчинство, до напускането, пенсионирането или евентуалното уволнение, както и всички възможности за получаване на обезщетения преди и след това.

Дигитално и интерактивно, www.mywork.bg  разчита изцяло  на новите технологии, за да даде отговор на най-търсените въпроси от работещите при това на разбираем език:

·    Много бързо – за по малко от 1 минута
·    Много лесно – с от 3 до 5 клика
·    Много удобно – 24/7 през вашето мобилно устройство, компютър или таблет
·    Анонимно – напълно дискретно
·    Безплатно

Проектът е разработен от д-р Тодор Капитанов – водещ експерт по трудово право в България с над 10-годишен опит в сферата. Капитанов е национален секретар по защита на работещите в КНСБ.

„Mywork.bg има за цел да увеличи трудовата правна култура на всеки гражданин, като защитава и популяризира правото на достъп до информация на достъпен език. Вярваме, че пълноценните, плодотворни и щастливи работни взаимоотношения стъпват първо на буквата на закона, а защитата на правата на гражданите е задължение на всички институции и фирми, като смятаме да партнираме активно с тях в тази мисия“, казва основателят на платформата Тодор Капитанов.

 

coronavirus.bg