Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


По обвинителен акт на Районна прокуратура – Стара Загора е осъден мъж на 4 години и 2 месеца затвор за опит за блудство

Съдебна палата - Стара Ззагора - есен

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Стара Загора е осъден Й.П., на 37 г., за това, че на 7.09.2020 г., в гр. Стара Загора, извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст – 69 годишна жена, чрез употреба на сила, като деянието е останало недовършено, поради независещи от дееца причини - престъпление по чл.150, ал.1 вр. чл.18, ал.1 от Наказателния кодекс.
Районен съд – Стара Загора е наложил на Й.П. наказание от 4 години и 2 месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим.  Делото се е разгледало по реда на съкратеното съдебно следствие. Подсъдимият се e признал за виновен, както и фактите и обстоятелствата от обвинителния акт.  

Пострадалата 69-годишна жена продавала свещи в църква в гр. Стара Загора. На 7 септември 2020 г., подсъдимият Й.П. минал покрай храма и влязъл вътре. Той видял жената, седнала зад маса, на която били разположени свещите за продажба. Поскал цигара, но тя отговорила, че няма.  След това се приближил към пострадалата, като направил опит да блудства с нея. Жената се опитала да избяга, но Й.П. не й позволил. Тя започнала да вика за помощ и при втория опит успяла да излезе от църквата. През това време Й.П. се отдалечил, но по-късно е бил задържан от полицията.

Присъдата подлежи на жалба или протест пред Окръжен съд – Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж