Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 20.01.2021

РПУ, полиция

Разкрити престъпления:
На 19.01.2021 г. в Първо РУ - Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл.343б, ал.3 от НК срещу 24-годишен мъж от с. Калитиново, общ. Стара Загора, затова че на същата дата, около 12:50 ч., в с. Хрищени, общ. Стара Загора, е управлявал л.а. "БМВ" след употреба на наркотични вещества - амфетамин и метамфетамин, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа.


На 19.01.2021 г. в Първо РУ - Стара Загора е започнато досъдебно производство за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК срещу 31-годишен мъж от гр. Стара Загора, затова че на същата дата, около 14:15 ч., в гр. Стара Загора, на ул. "Св. княз Борис I", е управлявал л.а. "Опел" след употреба на наркотични вещества - амфетамин и метамфетамин, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:
На 19.01.2021 г., в 18:30 ч. е полученo съобщение от ЦСМП - Стара Загора за постъпил пациент с изгаряния в областта на главата и врата. На място е установен 39-годишен мъж от гр. Стара Загора, който заявил, че на същата дата, около 18:00 ч., докато се е качвал в управлявания от него лек автомобил, който е бил паркиран в гр. Стара Загора, на ул. "Петър Парчевич", е бил залят от неизвестен извършител с неустановена към момента течност, от която е получил обгаряния по дрехите и по част от лицето и врата. В Първо РУ - Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.129 от НК. Няма опасност за живота на пострадалия.

 

Казанлък инфо:


Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: