Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем и задържа 26-годишен мъж за шофиране след употреба на наркотични вещества

Съдебна палата - Стара Ззагора - есен

Районна прокуратура – Стара Загора привлечен като обвиняем Е.В., на 26 г.,  за това, че на 06.01.2021 г., в гр. Стара Загора, управлявал моторно превозно средство - лек автомобил, марка „Ауди А3“ след употреба на наркотични вещества – амфетамин и метамфетамин, като деянието е извършено повторно по смисъла на чл.28, ал. от НК – престъпление по чл.343б, ал.4 вр. ал.3 от Наказателния кодекс. Той е бил задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. На 6.01.2021 г., в гр. Стара Заора,  обвиняемият Е.В. управлявал автомобила си и бил спрян за проверка от полицейски служители. Той е тестван с техническо средство, което отчело наличие на амфетамин и метамфетамин в организма му.

Е.В. е криминално проявен и осъждан. Деянието, извършено, на 06.01.2021 г., е в изпитателния срок на негово предходно осъждане, отново за управление на МПС след употреба на наркотици.

Работата по разследването продължава под надзора на Районна прокуратура – Стара Загора. На 09.01.2021 г. е било внесено искане до Районен съд – Стара Загора за образуване на производство за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на обвиняемия Е.В. С определение по образуваното частно наказателно дело съдебния състав е взел мярка за неотклонение “домашен арест“  спрямо Е.В.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: