Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Асоциация на работещите с младежи и доброволци организации в България/ АРМДОБ с нов мандат на ръководството

Приключи 2 годишния мандат на Управителния съвет на АРМДОБ. Новото ръководство е от организации от Казанлък, Стара Загора, Сливен, София и Велико Търново. Трима представители на Казанлък са в управителния съвет на организацията в лицето на Мария Славова, която за втори път бе избрана за Председател на АРМДОБ, която е Председател и на „МЦР-Взаимопомощ”, Красимир Цанев, като представител на „НДР-Седянка” гр. Велико Търново и за втори път избран в ръководството беше Румен Сомов, който е Председател на „Юнайтед Авангард Артист”. Оставащи в ръководството са и Красимира Каменов, която е и Изпълнителен Директор, както и до сега, като Председател на Фондация „Център за европейски инициативи“ гр. Стара Загора, Росен Русев - Председател на сдружение „Блян за романтика, цветя и космос“ гр. Сливен, който бе избран за заместник председател, Елена Пападопова - Изпълнителен директор на фондация „ЖАР театър-изкуство-култура“ гр. София, която отново беше избрана за заместник-председател на асоциацията и не на последно място в ръководството беше изпрана Маргарита Симеонова – Председател на сдружение „Свят на бъдещето” гр. Велико Търново, която участва и до сега в Управителния съвет.

Асоциацията на работещите с младежи и доброволци организации в България /АРМДОБ/ е със седалище в гр. Стара Загора и обединява 17 активни местни и регионални организации от цялата страна (Казанлък, Стара Загора, Сливен, София, Бургас, Варна, Мадан, Плевен и Велико Търново), работещи в подкрепа на местните общности и младите хора. Асоциацията полага усилия за подобряване на средата, в която работят организациите, както и за подобряване на комуникацията им с институциите, отговорни за формиране на политиките в младежката сфера.

Към настоящия момент асоциацията има одобрени и финансирани от ЦРЧР два проекта по програма „Европейски корпус за солидарност” с наименования  „Овластяване на младите-да започнем от днес” и „Приказка в гората”, като единият от тях е доброволчески.


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж