Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 27 – годишен мъж за кражба на катализатори от автомобили

Съдебна палата - Казанлък - зима-пролетПо искане на Районна прокуратура – Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Е.С., на 27 г., привлечен като обвиняем за това, че в периода от 21.10.2020 г. до 23.10.2020 г., /на неустановена дата/, в гр. Казанлък, от лек автомобил, марка “Мерцедес С 180”, в съучастие като извършител с И.Я.,  в условията на опасен рецидив, чрез използване на МПС – лек автомобил. марка “Хонда Акорд” и чрез използване на техническо средство - електрически трион, е отнел чужди движими вещи – част от ауспуховата система / ауспух и катализатор/, от владението на другиго, без негово съгласие, с намерение противозаконно да ги присвои - престъпление по чл. 196 ал.1 вр. чл. 195 ал. 1 вр. чл.194 ал. 1,вр. чл. 29 ал.1 вр. чл. 20 от Наказателния кодекс.

По досъдебно производство е установено, че за времето от октомври 2020 г. до ноември 2020 г., обвиняемият Е.С., в съучастие с други лица, е извършил и поредица от кражби на катализатори от автомобили в района на гр. Казанлък.

До момента са извършени разпити на свидетели, следствен експеримент, събрани са писмени доказателства, назначени са експертизи и др.

Обвиняемият Е.С. е осъждан  многократно и настоящите престъпления е извършил в условията на опасен рецидив.

Определението на съда подлежи на обжалване.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж