Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Доброволец от Индия в Казанлък

Вчера пристигна петият доброволец по проект „Взаимопомощ 2” на СНЦ „Младежки център за развитие-Взаимопомощ”, който ще остане в града ни за 4 месеца.  Саян има богата автобиография като пътешественик.  Живял е в Украйна, Уелс, но споделя, че най-много му харесва в България, където са най-красивите планини, дори по-хубави от тези в Индия. Индиецът знае няколко езика-руски, английски, български, урду, хинди, бенгалски език. Доктор, който специализира за гинеколог.
Доброволецът заема мястото на друга доброволка от Унгария, която по лични причини се наложи да напусне проекта няколко месеца по-рано.

МЦР „Взаимопомощ“ непрекъснато кани доброволци за образователни, социални и екологични проекти. Новите перспективи, предложени от хора от различни страни, могат да разширят хоризонтите ни, да донесат нови идеи, както и мотивация, интереси и гледни точки, които идват с „новата кръв“.

В момента организацията има още 2-ма доброволци от Италия и Испания, които работят по проекта по програма Европейски корпус за солидарност, финансиран от Център за развитие на човешките ресурси.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: