Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Тази Коледа всяко дарение е от значение

Тази Коледа всяко дарение е от значение

Малко преди началото на декември стартира благотворителната кампания Тази Коледа всяко дарение е от значение на фондация „Сийдър“. Тя набира средства за провеждане на физиотерапия и лечебна гимнастика и осигуряване на качествена грижа за децата и младежите от центровете, управлявани от фондацията.

В кампанията се включват дългогодишни поддръжници на организацията, както и нови партньори. Някои от тях организират коледните си тържества в подкрепа на каузата, други даряват определена сума от свой продукт, трети поставят дарителска кутия в търговските си обекти или се включват с други различни инициативи.

Магазин „Бебе“ от град Казанлък също участва в кампанията като ще дари по 1 лев от всеки продаден пакет еднократни пелени „Мамиа“ до 23 декември. Клиентите на магазина ще имат възможност да се включат в кампанията и с дарение по свой избор в дарителска кутия, която се намира в търговския обект. Набраните средства ще подкрепят децата и младежите, живеещи в центровете от семеен тип, управлявани от организацията в Казанлък.

От фондация „Сийдър“ отправят призив към хората и бизнесите от Казанлък да подкрепят кампанията им и така да подадат ръка на децата и младежите от центровете от семеен тип. Обединяването на местния бизнес и общността в подкрепа на децата в неравностойно положение е добър пример за солидарност и взаимопомощ. Всеки, който има желание да се включи с подкрепа може да го направи по някои от описаните начини.

Всички знаем, че тази Коледа ще бъдe различна. Много хора няма да могат да празнуват с голямото си семейство, да пътуват до любимата си празнична дестинация или да се съберат с колеги и приятели. Но тази Коледа всички ние можем да бъдем малко по-добри. Можем да бъдем повече заедно от когато и да било, като се подкрепяме и обединяваме в помощ на хората в нужда. Нека запомним тази Коледа като Коледата, на която бяхме съпричастни.

 

coronavirus.bg