Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Между 9 и 15 ноември 2020г. за седма поредна година ще се проведе Седмица на бащата–седмицата

Между 9 и 15 ноември 2020г. за седма поредна година  ще се проведе Седмица на бащата–седмицата

ОБЩИНА КАЗАНЛЪК
ОБЩИНСКА БИБЛИОТЕКА „ИСКРА”
СЕДМИЦА НА БАЩАТА
9 – 15 НОЕМВРИ 2020

Между 9 и 15 ноември 2020г. за седма поредна година  ще се проведе Седмица на бащата–седмицата, в която бащите могат „официално“ да се възползват от възможностите да прекарат ползотворно и ценно време със своите деца.


Традиционно от институциите у нас се акцентира върху темата за активното бащинство и се предлагат различни варианти бащи и деца да прекарват пълноценно времето си заедно.

Времето, прекарано заедно с малките хора, помага на бащите да разберат колко важни са те за увереността на детските крачки през живота и колко важни са децата за собствения път на мъжа и бащата – път, по който той има шанса да открие, че най-голямата му сила е в това да бъде баща.

Целта на Общинска библиотека "Искра" и тази година е,  чрез различни форми на дейност и контакт с децата и родителите, да се насочи вниманието върху значимостта на бащината роля за пълноценното развитие на детето.

За бащите и техните любими деца ние сме подготвили:

1. Онлайн фотоконкурс "Аз и татко". Всяко дете или родител може да изпрати  до три снимки в периода  2-15 ноември, на които те заедно се забавляват, четат, учат или пътешестват.

2. Изложба от детски рисунки "Аз и татко". Детските рисунки ще се създадат по време на специални творчески работилници в различни ДГ в Казанлък. Изложбата ще бъде открита на 13 ноември в Общинска библиотека "Искра".

3. „С татко и Малвина в света на приказките”. На 14 ноември, от 11:00 ч. отправяме послание към татковците да четат любима приказка заедно със своето дете и феята Малвина.

Очакваме Ви заедно да преживеем приятни емоции!


 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: