Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


НЧ „Възродена Искра - 2000” - 20 години – традиции, духовност, новаторство


НЧ „Възродена Искра - 2000” на 10 октомври от 11:30 часа ще отбележи своята двадесет годишнина с празничен концерт в парк „Розариум“.

През тези 20 години НЧ “Възродена Искра - 2000” благодарение на всеотдайния труд на творците и хората в ръководството активно съхранява традициите и духовността на българската културна идентичност, както и създава нови проекти основани на предизвикателствата на времето.

Гордеем се със създадените мащабни събития през последните години, които се превърнаха в традиции - Националния конкурс за забавна песен "С песен да възродим доброто", на който председател е Хайгашод Агасян, регионалния конкурс за детска рисунка „Долината на розата и тракийските царе", премиерата на филма "Шипка – сърцето на Бъгария" на режисьора Румен Сомов, пролетния хоров празник, зумба маратона, националния фолклорен конкурс „Димитър Гайдаров“ и националния конкурс за детска рисунка „Траките“.

Съставите в читалището са носители на престижни награди от регионални, национални и международни конкурси в сферата на изобразителното, балетното,  инструменталното, танцовото, вокалното, хоровото, фолклорното, театралното, кино изкуството и други.

Нека заедно се докоснем до таланта, професионализма, красотата и съпреживеем съвършенството на мига.
Очакваме Ви!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: