Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


През октомври Стара Загора е домакин на международен турнир по Counter-Strike: Global Offensive - Bellum Gens Elite - Stara Zagora

От 21 до 24 октомври Стара Загора ще е домакин на финали по електронни спортове. Организатори са Bellum Gens Elite–Stara Zagora и Община Стара Загора. По време на надпреварата ще се проведе турнир по Counter-Strike: Global Offensive, на който са поканени най-големите отбори от България, Румъния и Сърбия. Турнирът е с внушителния награден фонд от $10 000, което го прави най-голямото събитие от такъв характер провеждано в България.

BGE – Stara Zagora ще се проведе в две фази, като първата е отворена онлайн квалификационна фаза, а втората - финали. Първата фаза ще се проведе през седмицата от 12 до 18 октомври 2020 г.. Това ще позволи на всички отбори по Counter-Strike: Global Offensive в България и региона да премерят сили и да излъчат най-добрите 8, които ще достигнат до финалната фаза. Тя ще се проведе в четири поредни дни, от 21 до 24 октомври включително, и ще стартира с 16 отбора.

Директни покани за участие във финалите получават 8 от най-известните за българската и международната публика тимове, като Skade (BG), FATE (BG), Nexus (RO), Game Agents (RO), BlueJays (BG) и др.

В сърцето на Стара Загора всички феновете на електронните спортове в България и Балканския регион ще могат да се насладят на играта на техните любими отбори, както и ще могат да се срещнат на живо с тях.

Финалите на BGE – Stara Zagora ще се проведат в залата на „Културен Център Стара Загора“ при спазване на епидемиологичните мерки наложени в страната. Местата ще бъдат ограничени, но организаторите и Община Стара Загора са се погрижили събитието да бъде наблюдавано на открито и от всички, които не са успели да се сдобият с място в залата. На сцената пред сградата на общината ще бъде поставен голям екран, на който желаещите ще могат да наблюдават срещите в реално време. В дните на провеждане на финалите ще има и други интересни занимания за феновете на електронните спортове и на игрите като цяло.

И двете фази на Bellum Gens Elite – Stara Zagora ще бъдат излъчвани на живо в платформата https://www.twitch.tv/. Събитието ще бъде отразено с професионален коментар и анализ на английски, български и румънски език. По този начин всеки фен на електронните спортове ще има възможност да се наслади на игрите и да ги наблюдава напълно безплатно, дори и да няма възможност да посети финалната част на турнира.

Записването за отворените квалификации започва на 1 октомври 2020 г. Регистрациите за провеждането им ще се осъществят през популярната гейминг платформа FaceIT.

Официална страница на събитието: https://bge-starazagora.com/

Последвайте социалните канали на Bellum Gens Elite – Stara Zagora, за да получавате информация и детайли за всичко случващо се!

https://www.facebook.com/BGEStaraZagora

https://twitter.com/BGEStaraZagora

https://www.instagram.com/bellumgenselitestarazagora/

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж