Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 10.09.2020

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Бързи производства:
На 09.09.2020 г. в РУ - Казанлък е получено съобщение, че около 15:30 ч., на черен път за хижа "Русалка", в землището на с. Тъжа, общ. Павел баня, служители на ДЛС “Мазалат“ са спрели за проверка 42-годишен мъж от гр. Калофер, придвижващ се с кросов мотоциклет "Сузуки". В раницата си същият е държал незаконно притежавано огнестрелно оръжие, пушка "Манлихер", без фабричен номер, както и 13 бр. боеприпаси. В РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпление по чл.339, ал.1 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.


На 09.09.2020 г., в 15:40 ч., в с. Горно Сахране, общ. Павел баня, местност "Долна язла", от служители на РУ - Казанлък е спрян л.а. "Рено", управляван от 35-годишен мъж. При извършената проверка е установено, че водачът е неправоспособен, а на автомобила са монтирани регистрационни табели, издадени за друго МПС. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.345, ал.1 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:
На 09.09.2020 г. в РУ - Казанлък е получено съобщение за простреляно куче в с. Горно Черковище, общ. Казанлък. На място е установено, че се касае за женско куче порода "Пинчер", собственост на 56-годишен мъж. По трупа на кучето са видими входна и изходна рани, наподобяващи такива от огнестрелно оръжие. Образувано е досъдебно производство по чл.325б, ал.1 от НК.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: