Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 01.09.2020

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Пътнотранспортни произшествия:
На 31.08.2020 г., около 19:30 ч., в с. Хаджидимитрово, общ. Казанлък, се е движил л.а. "Фиат", управляван от 44-годишен мъж от гр. Казанлък. На ляв завой водачът изгубил контрол над автомобила, който излязъл от платното за движение и се е ударил в бетонен кол на телена ограда.
Мъжът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, при което е отчетена концентрация от 2,29 промила алкохол в издишания въздух. При удара същият е получил спукване на ребро. Обслужен е амбулаторно във ФСМП - Казанлък и е освободен, без опасност за живота. В РУ - Казанлък е образувано бързо производство по чл. 343б от НК.


Разкрити престъпления:
На 31.08.2020 г. във Второ РУ - Стара Загора е получено съобщение от 25-годишен мъж, че е взломено стъкло на предната лява врата на собственият му л.а. "БМВ", който е бил паркиран в гр. Стара Загора, на ул. "Чавдар войвода", и е извършена кражба на портфейл със сумата от около 20 лв. Образувано е досъдебно производство по чл.195 от НК.
В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието – мъж на 21 години от гр. Стара Загора. Същият е задържан за срок до 24 часа.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: