Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Изложба показва 10 години еко фестивал в снимки


Сдружение с нестопанска цел „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” Ви кани на 05.08.20 от 10 часа на откриване на изложба с наименование „10 години еко фестивал” във витрина инфо център на ул. Искра 4.
Събитието е с подкрепата на Община Казанлък и е част от еко фестивал 2020 г. на МЦР-Взаимопомощ по проект "Дълбоки корени" на програма "Еразъм+" и проект "Взаимопомощ" на програма "Европейски корпус за солидарност".

В изложбата ще можете да видите снимки на Иван Бонев / kazanlak-bg.info, Габриела Гроздева / kazanlak.com, Юлиян Стоев – Юлис, Давид Кулев, Румен Сомов, Естер Хорват и Пламен Ганчев/ Photolifebg

Тя включва разкази от снимки с колажи от различните събитие и плакати през годините, а именно Работни ателиета за деца; Йога, Зумба с Гери и танци; почиствания на замърсени терени; концерт на група „Обратен ефект”, 2015 г.; плавателен сал от пластмасови бутилки, изработен от доброволците Раминта от Литва и Егелс от Латвия. Рамина Крисчунейте, заедно с Меган Лунеберг от САЩ са създатели на фестивала; концерт на група „Оратница”, 2018 г.; концерт на група „D.VINE”, 2019 г., ; концерт на група „Sevi”, 2016 г.; направа на ре-мозайка на стената на язовир „Копринка”; еко лагер и конна езда с Thracian spirit по време на фестивала; дейностите по време на 10-то издание на фестивала, 2020 г.; огнено шоу с фондация „Жар-театър-изкуство-култура”; доброволците по проект „Дълбоки корени” на програма „Еразъм+”  и „Взаимопомощ” на програма „Европейски корпус за солидарност”.

Изложбата ще остане почти до края на месец август във витрините на инфо центъра на града ни. В еко фестивала през 10-те години са участвали около 100 международни доброволци, пристигнали в града ни.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж