Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


БЕЗ ПАРИ! БЕЗ БАРТЕР! БЕЗ ТЪРГОВИЯ! ВСИЧКО Е БЕЗПЛАТНО!Инициативата "Без пари" е място, където всеки може да донесе неща като дрехи, книги, бижута, детски играчки, игри и дребна техника, които не използвате вече и/или да си хареса и вземе нещо безплатно. Не е задължително да споделите вещи, за да си вземете съответно.
БЕЗ ПАРИ! БЕЗ БАРТЕР! БЕЗ ТЪРГОВИЯ! ВСИЧКО Е БЕЗПЛАТНО!

Правим го, защото има достатъчно за всички.

Защото споделянето е по-приятно от притежанието.

Защото недостигът е мит, измислен, за да сме зависими от икономиката.

Защото животът трябва да бъде приятен за всички и само ние можем да го направим такъв.

Като общност ние имаме много повече ресурси, отколкото по отделно. Ако споделяме това, което притежаваме, няма да се налага да купуваме толкова много. Така ще използваме по-малко от ресурсите на Земята, ще работим по-малко и ще ни остава повече време да развиваме себе си и общността.

Очакваме ви!

Инициативата "Без пари" се осъществява за поредна година в гр. Казанлък от "МЦР-Взаимопомощ" като идеята е да се обменят неща, които за едни са непотребни, но могат да бъдат потребни за други. Донесете каквото имате и го разменете за друго. Не е задължително да донесете нещо или да вземете, двата варианта също са възможни! Само да донесете или само да вземете.

Няма ограничение в това колко неща ще донесете и колко ще вземете.

Идеята е да се обменят предмети, които от всякаква гледна точка са полезни. Стига сме били потребители и да купуваме постоянно нови неща, а да дадем живот на тези, които могат да се ползват.

Нещата, които не бъдат взети ще предложим на социални институции в града ни, а останалите на фирма, занимаваща се с оползотворяване на текстил.

По време на събитието може да ни донесете и Вашите пластмасови капачки за кампанията "Капачки за Казанлък"

Събитието е част от еко фестивал 2020 г. на МЦР-Взаимопомощ по проект "Дълбоки корени" на програма "Еразъм+" и проект "Взаимопомощ" на програма "Европейски корпус за солидарност". С подкрепата на Община Казанлък и фирма Texcycle.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж