Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 10.07.2020

Бързи производства:

На 09.07.2020 г., около 11:10 ч., в гр. Стара Загора, на ул. "Ген. Столетов", e спрян за проверка л л.а. "Рено", управляван от 53-годишен мъж. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, при което е отчетена концентрация от 1,95 промила алкохол в издишания въздух. В сектор „Пътна полиция“, ОДМВР - Стара Загора е образувано бързо производство по чл.343б, ал.1 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Други съобщения:

На 03.07.2020 г., в 17.23 ч., на автомагистрала „Тракия“,  км.228, посока гр. Бургас, с техническо средство е установено нарушение на скоростния режим - движение на лек автомобил „Ауди С8“ със скорост от 253 км/ч. при ограничение от 140 км/ч. На водача е наложена санкция в размер на 1150 лв.

Напомняме, че от ОДМВР - Стара Загора е засилено ежедневното полицейското присъствие на автомагистрала „Тракия“, като през почивните дни по трасето се разполагат максимален брой автоматизирани технически средства и системи за контрол на скоростта, с цел недопускане на предпоставки за настъпване на тежки ПТП с ранени и загинали и осигуряване на нормална проходимост в участъците със създадена през летния сезон временна организация на движението.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: