Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ГЕРБ - Казанлък е единна и стои зад Бойко Борисов

“Казанлъшката структура на ГЕРБ е единна, много стегната и стои зад Вас!”, с тези думи председателят на общинската организация на ГЕРБ в Казанлък и кмет на общината Галина Стоянова се обърна към лидера на партията и министър - председател Бойко Борисов по време на днешния партиен форум, провеждащ се в Стара Загора.
“Всичко, което сме постигнали в Казанлък, нямаше да се случи без Вашата подкрепа, г-н Борисов! Вие сте единственият човек,  който постави Казанлък на картата, редом с областните градове”, заяви още Стоянова. Тя допълни, че през последните години община Казанлък се състезава в своето развитие с големите областни градове и това състезания се случва в едно добро партньорство.

Галина Стоянова определи Казанлък като силно развиващ се град в момента и изрази надежда, че това ще продължи и в бъдеще, още повече предвид изграждането на тунела под връх Шипка. Така Казанлък ще стане непреодолим логистичен и транспортен център на България.

Председателят на ГЕРБ в Казанлък Галина Стоянова не пропусна да отбележи и мащабният ремонт на надлез “Катекс” - едно съоръжение, което, макар да е изцяло общинска собственост, рехабилитацията му е финансирана изцяло от Правителството.

http://youtu.be/CuVPR3habM0 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж