Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

От неделя до днес общият брой на заразените жители на Старозагорска област, дали положителни проби при тестване с PCR тест, е 11


Областният управител Гергана Микова и директорът на РЗИ-Стара Загора д-р Станимир Станков дадоха днес пресконференция във връзка с увеличаването на случаите на заразени с COVID-19 в Старозагорска област през последните три дни.

От неделя до днес общият брой на заразените жители на Старозагорска област, дали положителни проби при тестване с PCR тест, е 11. От тях жена на 55 години е в тежко състояние и от два дни е на интубация. Други 4 души също са хоспитализрани.  Останалите са безсимптомни и са поставени под карантина.

Всички 11 случая са на хора, работещи в две предприятия в Стара Загора.

В тези предприятия са засилени мерките за ограничаване на заразата и за осигуряване на безопасността на останалите работници. Извършва се дезинфекция на най-високо ниво по няколко пъти на ден, увери д-р Станков.
Г-жа Микова призова да не се всява паника заради увеличения брой на заразените и да се спазват строго всички предписани превантивни мерки срещу вируса.

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж