Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

5 бебета проплакаха през 2019 по ин витро програмата на Община Стара Загора

Община Стара Загора - ранна пролет

5 бебета – три момиченца и две момченца, се родиха през 2019 година в Стара Загора след подпомагане от Общинската програма „Ин витро“.  Тази година, в бюджета на местната администрация, са заложени 90 хил. лева, които да бъдат в помощ на двойките и семействата, имащи нужда от процедури и дейности по асистирана репродукция. През 2020 година общо девет семейства са кандидатствали за подкрепа по "Ин витро" програмата.

До 16 юни се приемат документите на двойки от Стара Загора, които желаят да кандидатстват за финансова подкрепа, за да се сдобият с рожба.

Всички  необходимите формуляри, както и подробности, са публикувани в сайта на Община Стара Загора, в секция Обявления на Общински съвет  https://www.starazagora.bg/bg/obyavleniya-na-obshtinski-savet/podnovyava-se-priemat-na-dokumenti-v-obshtina-stara-zagora-na-dvoyki-s-reproduktivni-problemi-kandidatstvashti-za-finansova-podkrepa-za-deynosti-po-asistirana-reproduktsiya-noviyat-srok-za-podavane-na-dokumenti-e-ot-29-april-do-16-yuni-pri-sashtite-kriterii-i-usloviya-publikuvani-v-sayta-na-obshtina-stara-zagora-v-sektsiya-obyavlenieya-na-obshtinski-savet

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: