Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 38-годишна жена за кражба на пари и бижута от жилище

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Н.П., на 38 г., привлечена като обвиняема по досъдебно производство за това, че на 08.06.2020 г., в с. Богомилово, общ. Стара Загора, е отнела чужди движими вещи – пари, златни бижута, аксесоари и козметика на обща стойност 300 лева от владението на другиго, без негово съгласие, с намерение противозаконно да ги присвои - престъпление по чл.194 ал.1 от Наказателния кодекс.
На 8.06.2020 г. Н.П. била в село Богомилово, общ. Стара Загора. Обвиняемата влязла в дома на пострадалия, докато той бил навън и взела от жилищните помещения пари, бижута и козметика. Като се прибрал в дома си, пострадалият установил извършената кражба. След като бил подаден сигнал в полицията, обвиняемата била установена и впоследствие задържана.

Обвиняемата Н.П. към момента е неосъждана, но спрямо нея са налице неприключили досъдебни производства за извършени престъпления против собствеността.

Районен съд – Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Н.П. е извършила престъплението, за което е привлечена като обвиняема и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо Н.П. мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: