Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 27.05.2020

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Разкрити престъпления:
На 26.05.2020 г. от служители на РУ - Казанлък е извършена прверка на търговски обект, намиращ се в гр. Казанлък, на ул. "Ген. Скобелев", стопанисван от 37-годишен мъж. Намерени са и са иззети 1270 артикула (тениски и къси панталони) с изписани на тях защитени търговски марки, разпространявани без съгласието на притежателите на правата върху тях. Образувано е досъдебно производство по чл.172б от НК.


Пътнотранспортни произшествия:
На 26.05.2020 г., около 15:10 ч., на път 5031, на територията на община Опан, се е движил л.а. "Опел", управляван от 21-годишна жена. Поради движение с несъобразена скорост, на мокра пътна настилка, водачката изгубила контрол над автомобила, който излязъл от платното за движение и се установил в крайпътна нива. В резултат на настъпилото ПТП е пострадала 44-годишна жена, която е пътувала в автомобила. Същата е получила фрактура на лумбален прешлен. Настанена е за лечение в МБАЛ - Гълъбово, без опасност за живота.
Водачката е тествана за употребата на алкохол с техническо средство, като пробата е отрицателна. Образувано е досъдебно производство по чл.343 от НК.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: