Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


До края на седмицата остават облекченията на социалните услуги на Община Стара Загора


Въпреки отпадането на въведеното на 13 март извънредно положение в Република България, до края на тази седмица всички ползватели на Детска млечна кухня, Диетичния стол и Социалния патронаж в Община Стара Загора ще се възползват от безплатно ползване на предоставяните услуги. От 18 май, понеделник, се възстановява заплащането на такси.
Родителите на деца, които са закупили купони за Детска кухня през април, ще могат да ги използват чрез заверяване във всички филиали за получаване на храна. Гражданите, заплатили през март такса за Домашния социален патронаж и Диетичния стол, ще могат да използват сумите за доставка на храна през следващия период.

Припомняме, че в Община Стара Загора през април бяха въведени допълнителни социални облекчения за най-уязвимите групи от населението. От 1 март бяха освободени от такса ползвателите на Домашния социален патронаж и Диетичния стол, както и деца, посещаващи детска градина или детска ясла. В началото на април във всички пунктове на Детска кухня Стара Загора родителите на записаните деца получиха купони, осигуряващи безплатното ползване на услугата.

През периода ежедневно повече от 1000 възрастни и деца са получавали безплатно топла храна.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж