Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Стартира пролетната обработка против кърлежи в община Стара Загора


Днес  стартира пролетната обработка на тревните площи против кърлежи в община Стара Загора. Тя ще започне в 20:00 часа с дезакаризация на площите, намиращи се в административно бюро „Запад“. В 22:00 часа, днес, ще бъдат третирани и тревните площи на административно бюро „Център“.

Утре, 28 април, от 20:00 часа ще се обработва района на административно бюро „Железник“. От 22:00 часа ще бъде извършено пръскане при административно бюро „Изток“.

Според предварително утвърдения график - на 4 май, понеделник, ще се извършва дезакаризация с начален час 18,00 часа на Гробищния парк. Час по-късно ще се извърши пръскане на тревните площи на територията на административно бюро „Зора“.

В 20:00 часа ще стартират дейностите при административно бюро „Кольо Ганчев“, а в 21:00 часа ще се обработят и пространствата на административно бюро „Лозенец“.

Ще бъдат обхванати  паркове, площади, детски градини, кучешки площадки, стадиони, зони за спортни и културни мероприятия и др. Обработката ще се извърши с биоцида Сайръс 10 ЕВ.

На 7 май, четвъртък, в 9:00 часа ще започне обработката на социалните и детски заведения. Според утвърдения график, на 11 май ще стартира дезакаризацията в селата на територията на община Стара Загора.

Обработката на тревните площи в града ще се случва едновременно от два екипа. Община Стара Загора си запазва правото на промени в графика при наличие на неподходящи климатични условия..

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж