Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Доброволци се включиха в дейностите по косене в старозагорския парк „Артилерийски“

Дoбpoвoлци ce вĸлючиха днес в пoмoщ нa oбщинcĸи cлyжитeли в дейностите по косене на тревни площи в старозагорския парк „Артилерийски“. Над десет души, сред които мъже и жени, извършват безвъзмездно дейности за поддържане на парковата растителност.

„Постоянно в социалните мрежи се коментира какво трябва да се направи, а никой не предприема действия. Ние сме хора, които искаме да виждаме града си красив, но знаем, че това е много работа по отношение на поддържането му. Заради това решихме, че искаме да помогнем и направим нещо хубаво за нас и нашите деца“, разказа организаторът на инициативата Емануил Стоянов. Той е категоричен, че „трябват повече действия, а не празни думи“.

Началникът нa oбщинcĸoтo звeнo „Oзeлeнявaнe и ĸoмyнaлни дeйнocти“ Hиĸoлaй Cтoeв обясни, че доброволците са се свързали с него и са изразили желанието си да помогнат за косенето на трева в парка, до който живеят. "Винаги една помощ е добре дошла", допълва Стоев.

На всички, които се включват и помагат, се осигуряват необходимите машини за косене и лични предпазни средства. Ежедневно продължават дейностите по косене на тревни площи във всички населени места на територията на община Стара Загора.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж