Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Още 27 компютъра в полза на нуждаещи се старозагорски ученици


Още 27 компютъра ще бъдат в подкрепа на нуждаещи се старозагорски ученици, за да бъдат обезпечени онлайн занятията им. Това стана ясно днес, след като към инициативата за осигуряване на технологични средства на общинския съветник Николай Диков се включи и народният представител Радостин Танев.

"Откликнах сърдечно на призива, защото в този момент хората, нямащи възможност да осигурят на децата си необходимите устройства, изпитват не само неудобство, но и затруднение при целия учебен процес", сподели Танев. Той благодари на двете високотехнолигични фирми, помещаващи се в Стара Загора и включили се в дарението - "Единамикс" и" Булбера", както и на софтуерната компания "Вистеон България". Компютрите ще бъдат  разпределени според информация както на Община Стара Загора, получена от директори на училища, така и чрез съгласуване с местната дирекция "Социално подпомагане".

Устройствата ще бъдат пригодени за работа, както и изцяло подготвени, от началника на отдел "Административно и информационно обслужване" на Общинска администрация инж. Атанас Пашов.

Кампанията остава отворена, за да бъдат подкрепени още семейства.


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: