Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

„Севт ІІІ Мото клуб" е новата рокерска група в Казанлък

 Казанлък. „Севт ІІІ Мото клуб" се нарича новата рокерска група, която се появи в Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

Председателят на структурата е Веселин Неделчев. По-голямата част от членовете на новата рокерска група са членували преди това в казанлъшкия клуб „Черните рози". Оказва се, че между двата клуба има известна разлика. „В нашия клуб обаче изискванията са по-ниски и тези, които не покриват критериите на „Черните рози", могат да станат наши членове", посочи Веселин Неделчев. Една от идеите на мото клуб „Севт III" е развитие на моторния спорт в Казанлък. „Нито един представител на нашия град не участва в национални състезания в тази дисциплина. Имаме намерение да инвестираме в местни състезатели и да търсим хора, които са готови да вложат средства за развитието на моторния спорт", посочи председателят на новия мото клуб.
Единадесетте рокери от „Севт III" са избрали клубът да носи името на тракийския владетел от Долината на царете като символ на величието и мъжеството.

Деница ГЕОРГИЕВА | Радио "Фокус " - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж