Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ИЗВЪРШВАТ СЕ ДЕЗИНФЕКЦИИ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ МЕСТА. ПАВЕЛ БАНЯ ОСТАНА БЕЗ ТУРИСТИ

Община Павел баня публикува изявление във връзка с изпълнението на мерките против разпространението на коронавируса.
"Безусловно се изпълнява заповедта на Кмета на община Павел баня Иса Бесоолу за строги мерки по опазване на живота и здравето на населението от вирус COVID – 19. Извършени са проверки по хотелите. Всички хотели и балнео хотели не приемат туристи", съобщават от Община Павел баня.

"Обработват се с дезинфектанти обществените територии, паркова мебел, детски и спортни съоръжения. Общинска администрация, макар в намален състав с цел превенция, обслужва гражданите, като в сградата са обособени два входа – по един за граждани и служители.

Кметовете по населени места информират за пристигнали в общината граждани от други държави. Извършват се постоянни проверки дали дошлите лица спазват карантинния срок. Действията се извършват с помощта на Полицейски участък - Павел баня.

Кметът на общината Иса Бесоолу и екипът му призовават гражданите – „Пазейки себе си, да опазим здравето на околните! Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!”

Напомняме на всички, при редене на опашки, да спазват дистанция от поне 1 метър, както и да сигнализират на тел.: 112 за струпвания на граждани на едно място.", завършват още от общината.

Pavelbanya.eu - Новини от Павел баня и региона

 

Казанлък инфо:


Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: