Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

По искане на Районна прокуратура – Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двама мъже за кражба от изба в жилищен блок


По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо В.Н. , на 23 г.,  и А.И., на 27 г., привлечени като обвиняеми за това, че на 14/15 февруари 2020 г., в гр.Казанлък, в условията на рецидив – опасен рецидив и повторност, в съучастие помежду си, чрез разрушаване и повреждане на прегради, здраво направени за защита на имот /изкривяване на метална решетка на прозорец/ са отнели чужди движими вещи – стойка за бормашина, бормашина, перфоратор и куфар с принадлежности, два ъглошлайфа, обувки, градинско барбекю, всичко на обща стойност 372 лева, от владението на другиго  с намерение противозаконно да ги присвоят – престъпление по чл. 196 ал.1 т.2 във .вр. с чл. 195, ал. 1 вр. с чл. 194, ал. 1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че на 14/15 февруари 2020 г., В.Н. и А.И.  са проникнали, чрез взлом, в избено помещение на жилищен блок в гр. Казанлък и са отнели горепосочените вещи, които продали.

По образуваното досъдебно производство, под ръководството на Районна прокуратура-Казанлък, до момента са извършени разпити на свидетели, събрани са писмени доказателства, изготвена е експертиза и производството ще приключи в най-кратки срокове.

Определението на Районен съд – Казанлък не е обжалвано и е влязло в законна сила.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив


 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: