Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 38-годишен мъж за извършена кражба, след която се укривал

Съдебна Палата

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Р.Д., на 38 г., привлечен като обвиняем за това, че в периода от 3 до 9 февруари 2020 г., в гр. Стара Загора, след предварителен сговор с още шестима мъже и с други неустановени лица, чрез разрушаване на прегради, здраво направени за защита на имот, отнели чужди движими вещи: осем телевизора и една кафе машина, всичко на обща стойност 2 440 лева, собственост на другиго (юридическо лице), без негово съгласие с намерение противозаконно да ги присвоят – престъпление по чл.195 ал.1 вр.чл.194 ал.1 от Наказателния кодекс,.
Обвиняемите извършили кражба от склад в кв. „Индустриален“ в гр. Стара Загора, като счупили стъкло на един от прозорците и влезли вътре. От халето отнели техника - осем телевизора и кафе машина, които продали в кв. „Лозенец“ в гр. Стара Загора. След извършване на деянието и разкриване на престъпната дейност на обвиняемите, Р.Д. се укрил.

На 27.02.2020 г. Р.Д. е бил установен и задържан от органите на полицията.

Обвиняемият е криминално проявен и осъждан. Определението на Районен съд – Стара Загора подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: