Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

За поредна година EVN България кани студенти за своята стажантска програма „Младежи с бъдеще“

За 15-та поредна година ЕVN България ще проведе своята лятна стажантска програма "Младежи с бъдеще", която дава възможност на талантливи младежи да придобият реален практически опит в компанията. Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, в съответствие с техния интерес и предпочитания, съобщиха от дружеството.


Програмата „Младежи с бъдеще“ предоставя възможност на младежи от технически и икономически специалности от различни висши учебни заведения да работят в EVN България през летните месеци и да придобият опит за бъдеща професионална реализация.

Програмата е с продължителност три месеца: юли, август и септември 2020 г. В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централни отдели и клиентски центрове на компанията.

EVN България кани желаещите за стаж да подадат своите документи за кандидатстване в срок до 26 април на електронен адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Информация за конкретните стажантски позиции е публикувана на интернет страницата на ЕVN България: https://www.evn.bg/Home/Careers/University.aspx

И тази година стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. Инициативата на ЕVN България „Младежи с бъдеще“ стартира през 2006 г.

За положителните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея, като в периода 2006-2019 г. са участвали над 500 студенти.

plugins/content/imagesresizecache/efdf094662822d18177cc66885cf0b60.jpeg

 

coronavirus.bg