Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

По досъдебно производство на Районна прокуратура – Стара Загора, като обвиняем е привлечен и задържан 41-годишен мъж за кражба от офис на куриерска фирма

Съдебна палата - Стара Ззагора - есен

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо М.Е., на 41 г., привлечен като обвиняем за това, че на 01.02.2020 г., в гр. Стара Загора, чрез разрушаване на прегради, здраво направени за защита на имот, е отнел чужди движими вещи – два преносими компютъра и два таблета, от владението на собственика, без негово съгласие, с намерение противозаконно да ги присвои, като кражбата е извършена в условията на повторност - престъпление по чл.195, ал.1  вр. чл.194 ал.1 вр. чл. 28 от Наказателния кодекс.
Установено е, че на 1 февруари 2020 г., обвиняемият М.Е. бил в кв. „Индустриален“ в гр. Стара Загора. В себе си носел торба от плат, пълна с метални части. Около 17 часа той отишъл до офис на куриерска фирма, като хвърлил по витринното стъкло чантата с металните части. То се счупило. През образувания отвор, М.Е. влязъл в помещението и взел два служебни преносими компютъра  и два таблета.  

Обвиняемият М.Е. е осъждан за умишлени престъпления от общ характер. Деянието на 1 февруари 2020 г. е извършено в условията на повторност, като през ноември .2019 г. той е бил освободен от затвора, поради изтърпяване на предходно наказание. Взетата спрямо М.Е. мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд – Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж