Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Районна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебно производство за извършен грабеж от бензиностанция в гр. Стара Загора

Съдебна палата - Стара Ззагора - есен

Районна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебно производство, по което се извършва разследване от служители на Второ РУ на МВР – Стара Загора, за грабеж от бензиностанция в гр. Стара Загора – престъпление по чл. 198 ал. 1 от Наказателния кодекс.

Днес, 15 февруари 2020 г., в гр. Стара Загора, около 3 часа през нощта, в търговската част на бензиностанция, е влязъл мъж, облечен в тъмни дрехи с поставена качулка на главата. Той се приближил до дежурния служител, като му показал бележка с надпис: „Това е обир“ и поискал парите, които се съхраняват в касата. Мъжът насочил и нож към него, след което дежурния служител му предал част от оборота на търговския обект – около 500 лева.  Извършителят прибрал бележката и парите в малка плътна чанта, бързо  напуснал района на бензиностанцията и се отправил в посока към кв. „Лозенец“ в гр. Стара Загора.  Веднага е бил подаден сигнал на тел. 112. На място  пристигнал дежурен екип от Второ РУ на МВР – Стара Загора, като е бил извършен оглед на местопроизшествие, разпит на свидетели и др.  И към момента продължават оперативно - издирвателните мероприятия за установяване на извършителя на престъплението.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: