Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 27-годишен шофьор, управлявал автомобил след употреба на наркотици

Съдебна палата - Стара Ззагора - есен

По искане на Районна прокуратура - Стара Загора  съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо В.М., на 27 г., привлечен като обвиняем по бързо производство за това, че на 09.02.2020 г., в гр. Стара Загора, е управлявал моторно превозно средство - лек автомобил „Шкода Фелиция“, след употреба на наркотични вещества – амфетамин и метамфетамин, установено по надлежния ред - престъпление по чл.343б,ал.3 от Наказателния кодекс.
Обвиняемият В.М. е осъждан за извършени умишлени престъпления, като спрямо него има и още две неприключили производства за престъпления по чл.198 от НК и чл.345 от НК.

Районен съд – Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че В.М. е извършил престъплението, за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо В.М. мярка за неотклонение може да се обжалва пред Окръжен съд – Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: