Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Изстреляй креативността си

Изстреляй креативността си

Последното събитие по проект „Взаимопомощ” на програма „Европейски корпус за солидарност” на доброволката Ивона Покорна от Чехия, която прекара 10 месеца в града ни предстои. Тя осъществи интересни инициативи като изложба от студентски плакати на тема „Чехия и Чехите в моите очи”, осигурена от Чешки център в България, „Екзотиката на кафето”, „Безплатна супа”, „Датски филмов фестивал” и семинар „Хода на времето”. Ивона е много опитна и е част от екипа на организацията, която ще бъде запомнена със своята креативност. Тя изцяло организира 15-я рожден ден на организацията.


Ивона ще организира работно ателие  в събота на 22.02.2020 от 14:00 до 18:00 ч. в Хексагон, не само за артисти, но за всеки, който иска да промени мисленето си с нови перспективи и решения на определени теми, да намери нови начини и идеи. Елате, за да научите и практикувате техники за раздвижване на Вашия мозък и да практикувате вербална и визуална креативност.

Събитието е без заплащане, но е необходимо да запазите своето участие чрез събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1081660112175114/ или на телефон +420 702 610 010, или чрез месинджър. Местата са за 10 души и обучението ще осъществи на английски език.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж