Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 06.02.2020

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Бързи производства:
На 05.02.2020 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство за престъпление по чл.343в, ал.2 от НК срещу 58-годишен мъж, неправоспособен водач на МПС, затова че на същата дата, в 13:15 ч., в  гр. Казанлък, на ул. "Севт ІІІ", е управлявал т.а "Опел Комбо" в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за управление на МПС без свидетелство за правоуправление. Водачът е задържан за срок до 24 часа.


На 05.02.2020 г. в с. Бъдеще, общ. Стара Загора, от служители на Първо РУ - Стара Загора е спрян л.а. „Опел“, управляван от 42-годишен мъж. При извършената проверка е установено, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред и на него е поставена регистрационна табела, издадена за друго МПС. Образувано е бързо производство по чл.345 от НК.

Разкрити престъпления:

В бюлетин № 24/24.01.2020 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразено съобщение, затова че в гр. Стара Загора, на ул. "Граф Игнатиев", са срязани четири гуми на л.а. "Тойота", собственост на 27-годишна жена. В Първо РУ - Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл.216, ал.1 от НК.
В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 51-годишен мъж от гр. Гълъбово. Същият е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:

На 05.02.2020 г. в РУ - Чирпан е получено съобщение за извършена кражба от магазин, намиращ се в гр. Чирпан, на пл. "Съединение". На място е установено, че след като е взломена входната врата на магазина, е проникнато е него и е извършена кражба на 8 чифта дамски обувки и 8 бр. дамски връхни дрехи. Образувано е досъдебно производство по чл.195 от НК.


 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: