Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Десетгодишната Фая с награда от Национален конкурс „МОЯТА ЛЮБИМА РУСКА КНИГА“

Десетгодишната Фая с награда от Национален конкурс  „МОЯТА ЛЮБИМА РУСКА КНИГА“

Десетгодишната Фая Гератлиева от клуб "Светлин сред сенките" при ОДК "Св. Ив. Рилски" е единствената наградена участничка от областта, в престижния Национален конкурс  „МОЯТА ЛЮБИМА РУСКА КНИГА“. Тя е класирана на първо място, в раздел "поезия", със стихотворение посветено на Маша и мечока.
В конкурса участваха деца от детски градини и ученици от всички училищни степени от София, Пловдив, Банкя, Казанлък, Ихтиман, Стара Загора, Русе, с. Церова кория – обл. Велико Търново, Горна Оряховица, Козлодуй, Бургас, Монтана, Тутракан, Ловеч, Свищов, с. Биркова – община Велинград. ОРГАНИЗАТОРИ: Руският център на Столичната библиотека и Сдружение „Св. Иван Рилски“.

Церемонията по награждаването ще се състои на 28.01.2020г., денят в който сестрите близначки на Фая, Сюзън и Сабел, ще навършат 20г. Казанлъшката общественост помни, че близначките са носителки на много литературни награди за проза и поезия, както и водещи автори в голяма част от поетичните, колективни романи на клуб "Светлин сред сенките".

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: