Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


"Взаимопомощ" подари дрехи за новородени на УМБАЛ „Професор доктор Стоян Киркович“ гр. Стара Загора


Поредната инициатива на „Младежки център за развитие – Взаимопомощ“ Казанлък вече  има своя резултат. След като на 12 декември се проведе събитието „Без пари за новородени”, на което всеки, можеше да дари свои дрешки за новородените на града или за болницата в гр. Стара Загора. Представители на младежката организация имаха щастието да дарят събраните дрехи за новородени на УМБАЛ „Професор доктор Стоян Киркович“ гр. Стара Загора. Това събитие е поредното за тази година, но за първи път е с конкретна кауза, а именно в помощ на най-малките, които се обличат от екипа на болницата по време на престоя си в нея след раждането.

Първата инициатива беше насочена към обмяна на вещи независимо от тяхното предназначение и интереса сред хората бе много голям, а дрехите за деца преобладаваха, така се зароди идеята и за тази поредна (но този път по-скоро дарителска) инициатива. И така седмица по-късно в навечерието на Коледа дарението вече е факт.  

Бихме искали да изкажем искрените благодарности на всички дарители от името на екипа на болницата и се надяваме и за напред да се включвате в такъв тип инициативи. Нека наближаващите празници не бъдат единственият повод за вашето милосърдие.


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: