Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


През месец май 2020 г. „Младежки център за развитие – Взаимопомощ” ще организира обучителен курс с наименование „Скулптури на идеи”

През месец май 2020 г. „Младежки център за развитие – Взаимопомощ” ще организира обучителен курс с н

От  01.12 до 07.12 се проведе обучителен курс на тема „Оформи идеите си” организатор на проекта по програма „Еразъм+” беше полската неправителствена организация „Феникс”, а домакин бе планинският курорт „Закопане”. „Младежки център за развитие – Взаимопомощ” изпрати двама участника в събитието от гр. Казанлък.

То събра 30 участника от 11 страни в Европа (Полша, Румъния, Словения, Словакия, Сърбия, Северна Македония, Италия, Испания, Естония, Унгария и България ), които научиха много за организирането и ръководенето на различни презентации и събития независимо от темата. Най-важното беше презентацията и графичните инструменти, които могат да бъдат използвани.

През месец май 2020 г. „Младежки център за развитие – Взаимопомощ” ще организира обучителен курс с н

Графичните методи на презентация са най-лесни за възприемане от аудиторията, както е ясно на всички, именно това беше основната час от целта на обучението. Участниците имаха възможност да се запознаем с основните методи на графичното представяне, основните принципи, които трябва да се спазват, цветове, форми и така нататък.

В първите дни на курса научиха принципите на „визуалното представяне”, след което обърнахме малко по-сериозно внимание на още осем принципа на графичната лексика. Визуалното представяне дава свобода и начини на комуникация с аудиторията, които са много гъвкави и предразполагат една добра връзка. Самият факт, че е възможно да представите графично вашите идеи, дава възможност на зрителя да възприеме по-лесно темата независимо, колко е тежка или сложна. Факт е, че човек възприема визуалната информация стотици пъти по-бързо от написаната.

През месец май 2020 г. „Младежки център за развитие – Взаимопомощ” ще организира подобен обучителен курс с наименование „Скулптури на идеи”, който ще се проведе в Родопите по програма „Еразъм+”.

Атанас Митев

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: