Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Матьо Андреев (ГЕРБ-Енина) с грижа за децата и учениците на Енина

Енинци и днес не пропуснаха да направят индивидуални срещи с кандидата за кмет на казанлъшкото село, издигнат от ПП ГЕРБ (№43), Матьо Андреев, за да му споделят тревогите, а и идеите си за развитието на Енина. Сред дошлите лично да разговарят с Андреев бяха и майки, взели или до скоро взимали храна за децата си от филиала на общинска детска „Кухня - майка”. Те споделиха, че от днес в селото има нов пункт за раздаване на храната, но подходът към него се нуждае от ремонтни дейности. След като се запозна със ситуацията, кандидат-кметът Андреев пое ангажимента, ако бъде избран за кмет на Енина, да облагороди пространството и направи нужните подобрения, за да осигури удобен подход на майките към пункта.

В хода на разговорите с жители на селото стана ясно още, че вече е подготвен проект за внедряване на мерки за енергийна ефективност в местното основно училище „Христо Ботев”. Кандидатът за кмет от ГЕРБ (№43) Матьо Андреев пое ангажимент, стане ли кмет на Енина, да настоява пред Община Казанлък този проект да бъде приоритетен, защото: „Бъдещето е в нашите деца и техните знания!”, категоричен е Андреев.

Матьо Андреев е кандидат за кмет на село Енина, издигнат от ПП ГЕРБ (№43). Роден е в с Устрем през 1955 г. и десет години по-късно семейството му се установява в гр. Казанлък. Днес Матьо Андреев е заместник-изпълнителен директор в акционерно дружество. Женен, има двама сина и трима внука.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж