Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Венцислав Колев (с.Розово): „Имам визията, енергията и хъса да превърна Розово в красиво и желано село”


„Имам енергията, желанието и хъса да превърна Розово, заедно с Вас, разбира се, в по-добро място за живеене. Имам визията как реално това да се случи”, заяви пред жителите на селото кандидатът за кмет, издигнат от ПП ГЕРБ (№43), Венцислав Колев, който от рождението си живее в Розово и знае всеки един проблем на населеното място. За да помогне за развитието на селото, Колев си е поставил реално изпълними цели и вече се е заел с реализирането им. Със собствени сили и средства кандидат-кметът от ГЕРБ вече направи ремонт на Пенсионерския клуб в селото, в който клуб вече се проведоха и няколко мероприятия.

Сред другите му приоритети са: поставяне на детски съоръжения за игра в парка; цялостно облагородяване на парковото пространство в селото; асфалтиране на възлови улици, по които никога не е имало положена асфалтова настилка; подмяна на осветлението на местата, където е необходимо; подмяна на ВиК и канализация; озеленяване и изграждане на поливна система за поддържане на тревните площи; ремонт на тоалетната и чешмата в парка; подмяна на тротоарни настилки; поставяне на камери на входовете и изходите на селото, както и на стратегически места в Розово. Още една от задачите, които предстои Венцислав Колев да реши, това е озаконяването на футболното игрище. В допълнение, кандидатът за кмет от ГЕРБ (№43) вече е разговарял с лекар, който да бъде на разположение на жителите на селото и да бъде разкрит лекарски кабинет. Предстоят му и разговори със собственици на аптеки за разкриване на такава, както и така желаният от розовци банкомат.

“На с.Розово му трябва кмет като Венци - амбициозен, с цели и желание да ги постига. Много хора от селото ми казаха, че тук трябва млад човек, който да работи. Ние направихме нашата оценка и решихме, че днес и в неделя Ви предлагаме да гласувате за Венци. Той знае какво трябва да направи за Вас!”, заяви кандидатът за кмет на община Казанлък Галина Стоянова.

Подкрепата си пред розовци за кмет на селото в лицето на Венцислав Колев изразиха и кандидатите за общински съветници и кандидати за кметове на населени места в общината, издигнати от ГЕРБ (№43).


Венцислав Апостолов Колев
Кандидат за кмет на село Розово
Роден е на 26 октомри 1984 година. Завършил е „Компютърни системи и технологии” в ТУ – Габрово. Управител е на фирма, развиваща се в сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж