Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Емил Караниколов: Простил съм клеветите, но не съм забравил!

Отворено писмо
от Емил Димитров Караниколов

народен представител от 41-то обикновено народно събрание
заместник-кмет на Община Казанлък по времето на кмета Стефан Дамянов
общински съветник по времето на Иван Кьосев.За тези, които могат да четат, за тези, които разбират прочетеното и за тези, които анализират разбраното.

Аз съм свободен човек и винаги съм бил такъв и затова не дължа никому никакво обяснение за моите действия и решения. Но повече от месец разни местни драскачи и тролове се упражняват върху моята личност, за да заслужат няколкото сребърника, подхвърлени им от една персона, която смята, че без нея няма да настъпи утрешния ден в общината и че без нея няма бъдеще тук. Върна ни в 1947 година.

Аз съм безпартиен. От повече от 6 години. Напуснах ГЕРБ - партия, която съм учредявал и за която съм работил дълги години, дълбоко огорчен, разочарован и омерзен.

ГЕРБ отдавна се изроди в една шайка, която мачка всеки с различно от вожда си мнение, която рекетира и притиска до стената бизнеса, която продава национални интереси на страната ни и която отдавна е забравила целите, с които бе създадена.

ГЕРБ си отива и това е ясно за всеки, който анализира трезво обстановката. Знам, моите бивши съпартийци никога няма да ми простят защото:
-    Никога в общинския съвет не съм гласувал тези, защитаващи тесни партийни интереси и загърбвайки обществения интерес
-    В парламента бях най-дейният народен представител на 27-ми МИР - с най- много изказвания, питания, участия в комисии, делегации и групи за приятелство
-    Не си продадох фирмата на някой неграмотен ром, а просто я закрих без да имам и един лев задължения към някого.
-    Като заместник-кмет не уредих жена си да закупи ценен парцел в града на безценица.
-    Като баща не изпратих дъщеря си във Франция, а я насърчавах да остане и работи тук, макар и не в моята община, където млади и кадърни специалисти не се ценят а се назначават послушни и доверени на парията
Калинки.
-    Като член на ГЕРБ винаги съм отстоявал своите позиции и често съм влизал в конфликт с местното ръководство.
-    Критикувал съм в централните и местни медии безобразията на ГЕРБ
Знам че това няма как да бъде простено. Аз съм им простил отдавна на всички клевети, лъжи, мръсотии, които изляха по моята личност много преди предизборната кампания да започне, но не съм забравил и няма да забравя.
Аз съм свободен човек и искам да живея в свободен град и това ще стане, когато сегашните управници си отидат, защото Стоян идва, а Стоянова си отива и това е добре за всички граждани на нашата изстрадала и измъчена община. Добре е и за малкото заблудени членове на шайката.

Емил Караниколов – един свободен човек в един несвободен град, кандидат за общински съветник

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж