Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Петър Петров (ГЕРБ-Бузовград): Нека не се делим на партии, религии, етнос


“Нека не се делим на партии, религии, етнос! Да си подадем ръце и заедно да извървим пътя на развитие на Бузовград! Нека тези избори да ни обединяват, а не да ни разделят!”, призова жителите на селото Петър Петров - кандидат за кмет, издигнат от ПП ГЕРБ (№43). Той припомни, че хората са управляващите в едно населено място, а кметът е инструмент това да се случва. Петров подчерта, че ще работи за газифициране на селото, още повече, че Бузовград има потенциал това да се случи, предвид близостта си до града. Кандидат-кметът предвижда и асфалтиране на двете главни улици - основни пътни артерии в селото. Програмата на Петър Петров включва още: монтиране на камери на всеки вход на селото, въвеждане на кръгово движение в центъра на селото, възстановяване на основните тротоари в Бузовград, възстановяване на всички спортни площадки и стадиона за нормалното им използване и функциониране, почистване на коритото на селската река. На бузовградчани Петров Петров предложи да бъде създаден местен съвет с тяхното участие, който съвет ще представя своите идеи и виждания по разпределяне на отпуснати от бюджета на общината средства за селото.

“Видно е, че Петьо се е подготвил кое и как може да се направи, срещнал се е с вас, чул е проблемите ви. Това са негови идеи, които е обмислил, и, нещо много важно за един кмет - вече знае на коя врата да почука, за да получи тяхната реализация”, заяви Галина Стоянова – кандидат за кмет на община Казанлък и водач на листата с общински съветници от ПП ГЕРБ (№43).

Подкрепата си за кандидатът за кмет на село Бузовград Петър Петров изразиха и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ. Сред дошлите на събранието бяха: Василка Еленкова, Ангел Ангелов, Георги Пархов, Елица Ваклинова.

„Това е само част от отбора на ГЕРБ (№43)! Отбор от силни личности, професионалисти, знаещи и можещи хора! Кандидати, които имат визията как Бузовград, как Казанлък, как нашата община да стане още по-добро място за живеене”, заяви народният представител Борис Кърчев.
……

Петър Дончев Петров
Кандидат за кмет на село Бузовград
Роден е в гр. Казанлък. Завършил е ТМЕТ „Иван Хаджиенов“ със специалност „Програмист на машини с ЦПУ”. Работил е 22 години към Министерство на отбраната. Семеен, с двама сина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: