Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Галина Стоянова за Пламен Георгиев (Крън): В младите е силата да работят и да правят нещата по-бързо

“В младите е силата да работят и да правят нещата по-бързо. Дайте воля в неделя младият човек да остане и да направи гр. Крън още по-хубаво място за живеене”, с тези думи кандидатът за кмет на Казанлък Галина Стоянова призова крънчани да подкрепят кандидатурата на Пламен Георгиев, издигнат от ГЕРБ (#43), за кмет на Крън.


Тя благодари на настоящия кмет и вече кандидат за общински съветник от ГЕРБ Теменужка Люцканова за добрата съвместна работа и подчерта, че хора като нея са рядкост - да работят с хъс и ентусиазъм, да намерят мярата да спрат и подадат ръка на друг да продължи. Галина Стоянова определи младия кандидат за кмет на Крън като достойния претендент. От своя страна Пламен Георгиев заяви, че застава пред крънчани уверен, честен и с благодарност: “Заставам тук пред Вас тази вечер заедно с най-добрия екип - този на партия ГЕРБ (#43). Аз направих своя избор - останах в България, останах в Крън, за да работя именно тук! Младите хора трябва да участваме активно в живота на нашите населени места. Ние сме тези, които трябва да докажем, че имаме харизмата, знанията и идеите да направим по-хубаво нашето населено място, да го облагородим”.

От трибуната в центъра на гр. Крън Пламен Георгиев призова: “Подкрепете ме! Дайте възможност на един млад човек да работи,  защото ние младите искаме, но и можем!”

Да подкрепят кандидата за кмет на гр. Крън, издигнат от ГЕРБ, дойдоха, както народният представител Борис Кърчев, така също и кандидати за общински съветници от управляващата партия в лицето на: Радиана Стефанова, Георги Видев, Ангел Ангелов, Илиана Жеков, Емил Недялков, Антим Паральов, Елица Ваклинова, Стефан Драганов, Николай Факиров.

........

Пламен Георгиев Георгиев
Кандидат за кмет на град Крън
Роден е на 28 май 1988 година. Завършил е ПУ „Паисий Хилендарски“ - гр. Пловдив, специалност „Макроикономика”. Заема длъжността „Акаунт-мениджър” във водеща компания за телекомуникационни услуги.  Работил е с граждани в сектора на банковото обслужване.
--

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж