Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Ганка Богданова: Да превърнем Дунавци в дом за всички – уютен и спокоен

„Да превърнем село Дунавци в дом за всички, в който да се чувстваме уютно и спокойно. Да бъдем добри, открити и по-човечни един към друг! Да се уважаваме взаимно, да се изслушваме и да си даваме шанс!”, призова жителите на казанлъшкото село кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ (№43) Ганка Богданова, която се кандидатира за втори мандат. Във визията си за периода 2019-2023 г. тя предвижда:


-        Частично асфалтиране на улица „Розова долина“ след изграждане на отводнителен канал;
-        Довършване асфалтирането на следващите етапи на улица  „Крайречна“ – започната през последния етап на предходния кмет;
-        Довършване на насипването с фрезован асфалтов материал на улица „Земеделска“;
-        Изграждане на осветление по единствената неосветена улица в село Дунавци – ул. „Юнашка“;
-        Дунавци е селото, което може да се похвали с обширна централна част. Обновяването на тази част започна с ремонта на шадравана. Ще продължи поетапно, за да придобие един приятен и по – европейски вид.
-        Изграждане на спортна площадка за младите хора и др.

Ганка Богданова призова жителите на Дунавци да проявят съпричастност към реализиране на целите за развитието на селото. Както самата тя заяви: „Влагайки душата си в начинанията, ние ще бъдем и грижовни стопани.”

Да подкрепят Богданова за втори мандат в Дунавци пристигнаха кандидатът за кмет на община Казанлък Галина Стоянова, народният представител Борис Кърчев и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ (№43): Таня Иванчев, д-р Белчо Белчев, Николай Златанов, Красимир Иглев, Елица Ваклинова, Десислава Тинева, Василка Еленкова.

Пред всички Богданова направи ретроспекция на свършеното от нея в изминалия вече мандат 2015-2019. Сред постигнатото са: ремонта и въвеждане в действие на автоспирката; ремонт на Обредния дом на гробищния парк, построяване на частична ограда и нова чешма; разширяване на пътя до гробищния парк с възможност за паркиране, изграждане на осветление и заспиване с фризован асфалтов материал; асфалтиране на два етапа на ул. “Изгрев“ – от бюджет 2016 - 2017 г. По същия начин - на два етапа, беше довършено асфалтирането и на улица „Мургаш“ с бюджет 2018 – 19 година. Бяха засипани с фрезован асфалтов материал улица „Узана“ и ½ част на улица „Земеделска“. През 2019 година беше изграден отводнителният канал на улица „Розова долина“.

„Успяхме да разкрием и Здравен кабинет в селото. Направихме го благодарение на добрата воля на хората от кметство Дунавци и с помощта от строителните работници от Община Казанлък. Днес, когато в много населени места хората изпитват нужда от специализирана здравна помощ, ние в Дунавци можем да се похвалим, че получаваме ежедневно медицинска помощ от добър специалист и диагностик”, подчерта Ганка Богданова.

………………………

Ганка Тодорова Богданова

Кандидат за кмет на село Дунавци

Родена е на 07.02.1956 г. в гр. Казанлък. Завършила е ТМТ „Цвятко Радойнов” - гр. Казанлък, специалност „Студена обработка на металите”. Работила е като конструктор в НИТИ и „Арсенал”АД. Била е главен специалист в кметството на с. Дунавци. Кандидат за кмет на селото за втори мандат. Омъжена, с една дъщеря. Баба е на две внучета.д-р Белчо Колев Белчев - кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ (№43), с преференция 103.
Д-р Белчо Белчев е роден на 21 август 1976 година и заема длъжността „хирург – ординатор” в МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ – гр. Казанлък. Женен. Има двама сина.

Таня Радионова Иванчева - кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ (№43), с преференция 125.
Таня Иванчева е родена на 22 юни 1969 г. в гр. Нова Загора. Завършила е „Управление на малки и средни фирми“ в Нов български университет и има бакалавърска степен по „Бизнес администрация“. Неомъжена, с един син.. В момента работи като туроператор в гр. Казанлък. Владее писменно и говоримо руски и английски език.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж