Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Галина Стоянова (ГЕРБ#43): В сговора и съгласието е успехът на Казанлък

„В сговора и съгласието е успехът на Казанлък. Успехът на нашия град, на нашата община е и в обичта и любовта към нейното настояще и бъдеще! Подкрепете ни!

Ние сме чисти и разумни хора, които застават с лице пред вас за този град и тази община!”, заяви пред препълнената зала в ДК “Арсенал” кандидатът за кмет на община Казанлък и водач на листата за общински съветници от ПП ГЕРБ (#43) Галина Стоянова.

“През последните осем години работихме за една община, която наистина да се състезава напред. Община, която има своите минало и настоящия и ще има своето бъдеще. Тук в Казанлък здраво за ръце работим всички - и предишните кметове, които днес са в залата, и онези младите, които ще бъдат утрешните кметове”, каза още Стоянова. Тя даде за пример Казанлък като град с развити индустрия и инфраструктура, с добра градска среда, с туризъм и културен живот, с качество на образование и здравеопазване.

“Казанлък има здрав дух и спортен хъс. В Казанлък има общност - една общност, която знае своята цел и която е подредила своите приоритети”, категорична бе кандидатът за кмет на общината Галина Стоянова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

галерия снимки: 19.10.2019 - Предизборно събрание на ПП ГЕРБ - Казанлък и представяне на отбора на ГЕРБ

http://youtu.be/uKky9i8q53A

http://youtu.be/sBLIWIu1s7E

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж