Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Отборите на гр. Крън и с. Розово във футболен двубой

В приятелски футболен двубой един срещу друг се изправиха отборите на гр. Крън –„Алтимир”, и с. Розово – „Млада гвардия”. Срещата се игра под зорките погледи на двамата кандидати за кметове, издигнати от ГЕРБ (43) - Казанлък Пламен Георгиев (за гр. Крън) и Венцислав Колев (за с. Розово). Инициативата се оказа поредната добра идея на кандидата за общински съветник от управляващата партия Антим Паральов, който е треньор по футбол и притежава UEFA „B“ лиценз от Национална спортна академия - гр. София. Футболният двубой срещна подкрепата и на кандидата за общински съветник от ГЕРБ (43) и досегашен кмет на гр. Крън Теменужка Люцканова (с преференция 132).


„С тази инициатива всички ние – кандидатите за общински съветници и за кметове на населени места в община Казанлък заставаме зад най-масовия спорт за възрастни в общината - футбола по селата. Заедно и с кандидата за кмет на общината Галина Стоянова се ангажираме да решаваме неговите проблеми. Този футбол има голямо социално значение. Той „пали” любов към играта във всяко дете, което наблюдава футболните срещи, а те от своя страна се превръщат в празник за селото”, коментира след двубоя Паральов (с бюлетина 43 и преференция 116).
……..
Пламен Георгиев е кандидат за кмет на гр. Крън, издигнат от ПП ГЕРБ (№43). Роден е на 28 май 1988 година. Завършил е ПУ „Паисий Хилендарски“ - гр. Пловдив, специалност „Макроикономика”. Заема длъжността „Акаунт-мениджър” във водеща компания за телекомуникационни услуги. Работил е с граждани в сектора на банковото обслужване.

Венцислав Колев е кандидат за кмет на с. Розово, издигнат от ПП ГЕРБ (№43). Роден е на 26 октомри 1984 година. Завършил е „Компютърни системи и технологии” в ТУ – Габрово. Управител е на фирма, развиваща се в сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството.

Теменужка Люцканова е родена на 31 август 1964 г. Завършила е „Социология“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград и музикално образование в СМУ „Филип Кутев“ - гр. Котел. Има магистърска степен по „Социологически изследвания и политически мениджмънт“. От 2007 година до 2019 година е била кмет на гр. Крън.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж