Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Футболен „Турнир на приятелството” се проведе в Казанлък

Кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ организираха двудневен футболен турнир, който се проведе в комплекс „Арена Запад”. В двубоя най-добър с топката се оказа отборът на „М+С Хидравлик”, който победи  със 7:0 отбора на фен клуба „Червени воини”.


Началото на турнира бе дадено от кандидатите за съветници от ГЕРБ Ангел Ангелов и треньора на ДЮШ по футбол „Розова долина” Антим Паральов. „Ние подкрепяме развитието на масовия спорт и създаването на условия възможно по-широк кръг от хора – деца, младежи и възрастни, да практикуват предпочитания от тях спорт”, бяха единодушни двамата кандидат-съветници.

Първият мач между четирите участващи отбора се състоя между „М+С Хидравлик” и „Old Stars” и завърши с резултат 7:4. Вторият мач бе между отбора на фен клуб „Червените воини” и “Red Roses” при резултат 4:1. За третото място се игра срещата между “Red Roses” и „Old Stars”. Той завърши при резултат 6:7. За първото място играха отборите на „М+С Хидравлик” и фен клуб „Червени воини”. Двубоят завърши при резултат 7:0 и победител стана отборът на „М+С Хидравлик”.

На събитието присъстваха кандидатите за общински съветници от ГЕРБ: Елица Ваклинова, Георги Видев, Николай Факиров, Галин Иванов, Роман Желев, Николай Златанов, Стефан Драганов.

Ангел Ангелов е роден на 4 януари 1972 г. Управител е на фирма, работеща в областта на счетоводството и одиторската дейност. Завършил е счетоводство и контрол в УНСС – София. Женен, с едно дете. Президент на ФК „Арена запад“. Владее говоримо руски и английски.

Антим Паральов е роден на 6 май 1973г. в град Велинград. От 2004г. започва треньорската си дейност по футбол във Футболен клуб   „Розова долина“. Притежава UEFA „B“ лиценз от Национална спортна академия - гр. София. Женен е и има две дъщери. В свободното си  време се занимава с лютиерство.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж