Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Футболен клуб и поставяне на банкомат в Копринка – част от визията на ГЕРБ

ГЕРБ – Казанлък (№43) представи кандидата си за кмет на село Копринка Стойчо Василев и кандидатите за общински съветници. В листата си с представители в бъдещия Общински съвет от управляващата партия заложиха на две личности, необвързани пряко с ГЕРБ, но доказали се на професионалното поприще. Това са треньорът по футбол, притежаващ UEFA “В” лиценз от Национална спортна академия - гр. София, Антим Паральов (преференция 116) и компютърният специалист Красимир Иглев (преференция 126).


Пред жителите на с. Копринка Паральов пое ангажимента, ако получи тяхната подкрепа, да възстанови местния футболен клуб, от който той е получил старта в кариерата си.

Другият кандидат – съветник Красимир Иглев се ангажира да осигури поставянето на банкомат в селото – така необходим на жителите на с. Копринка.

„В едно село е важно да има сговор. В една община е най-важно да има разбирателство между кмета на селото, кмета на общината и Общинския съвет. В сговор и разбирателство работихме през последните осем години с Вашия кмет – Стойчо Василев. Днес отново той и ние искаме Вашето доверие, за да продължим да работим за развитието на Копринка”, заяви кандидатът за кмет Галина Стоянова. Нейните думи бяха подкрепени и от кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, дошли в с. Копринка. Сред тях бяха: Радиана Стефанова, Елица Ваклинова, арх. Емил Недялков, Стефан Драганов, д-р Белчо Белчев, Мария Иванова, Георги Видев, Генчо Генчев, Ани Кожухарова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж